Big Tiles Collectie

Big Tiles Collectie

Ontdek de grootse elegantie van onze Big Tiles SPC Collectie, waarbij grootformaat tegels samenkomen met de duurzaamheid en het gemak van SPC vinyl. Perfect voor elke moderne interieur, deze collectie biedt een luxueuze uitstraling met het praktische voordeel van eenvoudige installatie en onderhoud.
Select Collectie

Select Collectie

De 'Select' collectie, gemaakt van het beste Europese eikenhout, verrijkt uw interieur met tijdloze schoonheid en functionaliteit. Met een plankdikte van 15 mm en een sterke slijtlaag van 3 mm, blijft uw vloer jarenlang elegant. Te midden van de hectiek van het dagelijks leven biedt onze 'Select' collectie duurzaamheid, stijl en comfort in uw huis of kantoor.

Over Ons - Parket-deals.be

Welkom bij Parket-deals.be, uw vertrouwde specialist in hoogwaardige vloeroplossingen met een rijke geschiedenis en een passie voor perfectie. Als een trots familiebedrijf met meer dan 10 jaar ervaring in de vloerenbranche, onderscheiden wij ons door onze toewijding, expertise en het vermogen om onze klanten uitzonderlijke producten en diensten aan te bieden.

Onze Reis

Ons avontuur begon als een klein familiebedrijf, met een visie om kwalitatieve vloeren toegankelijk te maken voor een breed publiek. Door de jaren heen hebben we onze kennis en vaardigheden verfijnd, wat resulteerde in de lancering van ons eigen huismerk, Q-floors. Dit merk staat symbool voor kwaliteit, duurzaamheid en stijl, waarmee we onze klanten de beste parketvloeren aanbieden tegen competitieve prijzen.

Nieuwe Hoofdstukken

In 2023 hebben we een belangrijke mijlpaal bereikt door te verhuizen naar een nieuw, groter showroom en magazijn in Lier. Deze stap stelt ons in staat om onze klanten een nog ruimere keuze aan vloeroplossingen te bieden en onze voorraad te vergroten, zodat we nog sneller kunnen leveren. Onze nieuwe locatie is ontworpen om u een inspirerende ervaring te bieden waar u de kwaliteit en variëteit van onze producten zelf kunt ontdekken.

Wat Ons Onderscheidt

Bij Parket-deals.be geloven we in het aanbieden van een complete service. Daarom beschikken we over een eigen plaatsingsdienst, bestaande uit ervaren professionals die uw nieuwe vloer met precisie en zorg installeren. Onze directe band met de productie en onze eigen stock zorgen ervoor dat we snel kunnen inspelen op uw behoeften, met een breed assortiment dat direct leverbaar is.

Passie is wat ons drijft; we houden van wat we doen, en dat ziet u terug in elk project dat we realiseren. Of u nu op zoek bent naar een traditionele parketvloer of de laatste trends in vloerdesign wilt volgen, ons team staat klaar om u met expertise en enthousiasme te begeleiden bij uw keuze.

Kom langs!

We nodigen u van harte uit om onze showroom in Lier te bezoeken en zelf de passie en kwaliteit te ervaren die Parket-deals.be definieert. Ontdek onze uitgebreide collectie, praat met onze deskundige medewerkers en vind de perfecte vloer die aan al uw wensen voldoet.

Bij Parket-deals.be zijn we meer dan alleen een bedrijf; we zijn een familie die zich inzet voor het verfraaien van uw thuis of werkplek met prachtige, duurzame vloeren. Laat ons deel uitmaken van uw volgende project en ervaar het verschil dat toewijding, kwaliteit en passie kunnen maken.

Welkom in de wereld van Parket-deals.be – waar elke vloer een verhaal vertelt.

Stuur ons een berichtje!

Contact form